Team

KVB Boekwerk is een netwerkorganisatie van samenwerkingspartners in het boekenvak.
Een flexibel programmateam voert activiteiten uit.

image

Jurriaan Rammeloo

Jurriaan Rammeloo is programma manager voor KVB Boekwerk. Hij heeft ruime ervaring in organisatie advies, interim management en de cultuursector. Hij werkte eerder voor Andersson Elffers Felix, culturele organisaties en is nu als partner verbonden aan Blueyard. Binnen Boekwerk is hij verantwoordelijk voor de afstemming met partners, het ontwerp van de monitoring en het inzicht geven in innovatie in de boekenmarkt.

 

image

Heleen Tersteeg

Heleen Tersteeg is sinds 2004 werkzaam in de boekensector, na de opleiding HBO – international management en de studie Internationale Betrekkingen aan de UvA. Eerst bij uitgeverij De Bezige Bij en vervolgens bij Stichting CPNB waar zij projecten als de Boekenweek, de NS Publieksprijs en Manuscripta onder haar hoede had. Sinds 2010 is zij als hoofd afdeling Duiden verantwoordelijk voor alle onderzoek, analyse, cijfers en inzichten bij de CPNB. Vanaf 2016 werkt zij als onderzoeker bij KVB Boekwerk, waar ze (mede) verantwoordelijk is voor de Boekwerk Monitor.

image

Dimitri Lahaut

Dimitri Lahaut MSc is sinds 1 april 2017 als onderzoeker verbonden aan KVB Boekwerk. Lahaut was ruim zes jaar werkzaam voor Stichting Filmonderzoek waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de Bioscoopmonitor. Daarna was hij werkzaam bij de Boekmanstichting als onderzoeker van de Cultuurindex Nederland, de nationale barometer van de vitaliteit van de kunsten. Hij voltooide de studie Facilitaire Dienstverlening in Heerlen en vervolgens de master Vrijetijdswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Zie ook https://bureau-lahaut.nl/.

KVB Boekwerk is een initiatief van