Team

KVB Boekwerk is een netwerkorganisatie van samenwerkingspartners in het boekenvak.
Een flexibel programmateam voert activiteiten uit.

Jurriaan Rammeloo

Jurriaan Rammeloo is programma manager voor KVB Boekwerk. Hij heeft ruime ervaring in organisatie advies, interim management en de cultuursector. Hij werkte eerder voor Andersson Elffers Felix, culturele organisaties en is nu als partner verbonden aan Blueyard. Binnen Boekwerk is hij verantwoordelijk voor de afstemming met partners, het ontwerp van de monitoring en het inzicht geven in innovatie in de boekenmarkt.

Dimitri Lahaut

Dimitri Lahaut MSc is sinds 1 april 2017 als onderzoeker verbonden aan KVB Boekwerk. Lahaut was ruim zes jaar werkzaam voor Stichting Filmonderzoek waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de Bioscoopmonitor. Daarna was hij werkzaam bij de Boekmanstichting als onderzoeker van de Cultuurindex Nederland, de nationale barometer van de vitaliteit van de kunsten. Hij voltooide de studie Facilitaire Dienstverlening in Heerlen en vervolgens de master Vrijetijdswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Zie ook https://bureau-lahaut.nl/.

Laura de Weger

Laura de Weger is sinds 2018 werkzaam bij KVB Boekwerk als junior onderzoeker en sinds 2019 ook als communicatiemedewerker. Zij heeft haar master Taalwetenschap in 2016 afgerond en is behalve onderzoeker bij Boekwerk ook docente Nederlands als tweede taal in Den Haag. Voor Boekwerk werkt zij aan de reguliere monitors en themaonderzoeken en is ze verantwoordelijk voor de website, nieuwsbrief en sociale media.