Seminar 2019

27-11-2018

Netwerkkracht van het boekenvak

Op 17 januari 2019 organiseert KVB Boekwerk het jaarlijkse seminar. Aansluitend vindt de nieuwjaarsreceptie van CPNB voor het boekenvak plaats.

Dit najaar publiceerde KBV Boekwerk het onderzoeksrapport van de innovatiescan. De constatering was dat het vak aan de slag moet: we moeten versnellen en we moeten gebruik maken van de kracht van het netwerk. Het landschap zal immers, volgens de boekenondernemers zelf, in de komende vijf jaar sterk veranderen. Maar waar begin je? Hoe start je samenwerkingen die je verder helpen?

Tijdens het seminar gaan we hierop in: hoe kun je met netwerken en samenwerking een stap maken naar de toekomst? Dit bespreken we zowel vanuit het perspectief van externe bureaus die bouwen aan de platforms en netwerken van de toekomst, als vanuit het vak zelf: hoe gaan uitgevers, boekhandelaren en bibliotheken netwerken en samenwerking inzetten voor vernieuwing? In een paneldiscussie gaan we het gesprek met de zaal aan.

De komende weken maken we het programma en de sprekers bekend via onze website en nieuwsbrief.

Locatie
Compagnie Theater (Kloveniersburgwal 50, Amsterdam. Hier vindt u meer informatie over locatie en de routebeschrijving).

Datum
Donderdag 17 januari 2019
Start programma: 14.00 uur

Vervolgens is De CPNB Nieuwjaarsborrel voor het boekenvak.

Aansluitend aan het seminar vindt vanaf 17.00 uur de CPNB Nieuwjaarsborrel plaats op dezelfde locatie. Eveline Aendekerk, directrice van de CPNB, trapt het nieuwe jaar af met de bekendmaking van de Top 100 bestverkochte boeken van 2018!

Schrijf u nu alvast in:

KVB Boekwerk is een initiatief van